Fournituren

IMG_1674_g
      
Bij Make-it vindt u een gevarieerde collectie fournituren. Een mooie knoop, lint of kant kan uw kleding verfraaien en hiermee creëert u uw eigen stijl. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de mooiste accessoires waarmee u een persoonlijke touch aan uw (zelfgemaakte) kledingstuk geeft.

In onze stoffenboetiek in Lichtenvoorde vindt u een grote sortering fraaie fournituren. Wij hebben onder meer ritsen, garens, knopen, band en kant en breigaren. Kom gerust eens langs in onze winkel en ervaar het zelf.
 

Ritsen

Wij verkopen bij Make-it het merk Optilon, omdat dit een kwalitatief goede rits is. Ze hebben een uitgebreid kleurengamma en in alle mogelijke lengtes verkrijgbaar.

Er zijn 3 soorten ritssluitingen:
– Metalen ritsen.
– Spiraal of polyester ritsen.
– Profiel ritsen.

Het model rits moet gekozen worden in de functie van de stof. Zo vragen fijnere stoffen lichtere ritsen. Zwaardere stoffen een dikke ritssluiting.

IMG_1698 (2)_gIMG_1015_g
 

Garens

Gütermann naaigarens verkopen wij in diverse kleuren en lengtes. In onze winkel in Lichtenvoorde is Gütermann verkrijgbaar in 200 meter, 500 meter en 1000 meter.

Zo is er ook Gütermann Super Sterk, voor onder andere knopen aannaaien, spijkerbroeken doorstikken en voor ander zwaar werk. Dit alles is te verkrijgen bij Make-it.

IMG_1628_gIMG_1630_g
 

Knopen

Met een mooie knoop kunt u uw kledingstuk een heel andere uitstraling geven. Daarom heeft Make-it in Lichtenvoorde een zeer exclusieve en uitgebreide knopencollectie.

Zo hebben wij knopen van parelmoer, metaal, glas, hout en nog veel meer materialen. In allerlei kleuren hebben wij verschillende vormen en maten knopen.

Knopen_gIMG_1583_g

IMG_1569_gIMG_1595_g
 

Band en kant

Het verfraaien of oppimpen van je kleding is helemaal hot. Denk aan het zelf maken van lakentjes, boxkleedjes en hemeltjes voor de babykamer en het afbiezen van je vest, jas of trui.

Bij Stoffenboetiek Make-it in Lichtenvoorde hebben we voor al deze doeleinden band en kant in huis. Deze hebben wij in diverse materialen en kleuren.

Band en kant1Band en kant2_g

Band en kant3Band en kant4
 

Breigaren

Breien en haken is nooit weggeweest, maar nu weer helemaal hip. De collectie bij Make-it is voor breisters en haaksters die snel resultaat willen hebben.

Onze collectie is voor onder meer sjaals, mutsen, sokken en tasjes. De merken die wij verkopen in onze winkel in Lichtenvoorde zijn Scheepjeswol en Katia.

IMG_1620 2_g