Mode- en carnavalstoffen

Mode carnavalkopie
      
Make-it in Lichtenvoorde heeft een grote gevarieerde collectie modestoffen. Wij volgen de mode op de voet en leggen ieder seizoen de stoffen volgens de laatste trend voor u in de winkel.

U kunt bij onze stoffenboetiek ook terecht voor carnavalstoffen. Wij hebben een groot assortiment voor onder meer themafeestjes, kinderpartijtjes, figuranten en schoolfeesten.
 

Modestoffen

Modestoffen1

Bij Make-it in Lichtenvoorde vindt u een grote gevarieerde collectie modestoffen. Wij volgen de mode op de voet en leggen ieder seizoen de stoffen volgens de laatste voor u in onze stoffenboetiek.

De stoffen zijn van goede kwaliteit. De tijd die u erin investeert om het kledingstuk te maken, zorgt dan ook voor langdurig draagplezier. Vindt u het lastig een voorstelling te maken van het resultaat? Wij geven een deskundig advies zodat u de juiste stof bij het patroon vindt dat u wilt maken.

U vindt bij ons een groot assortiment effen stoffen (uni’s) in allerlei kwaliteiten, voor onder andere viscose tricot, katoenen tricot en gobelin wol. Deze uni’s vormen de basis van onze collectie. Daarnaast ontwerpen wij de collectie items (trends) van het seizoen.

Modestoffen1_IMG_1634Modestoffen2_IMG_1637

 

Carnavalstoffen

Carnavalstoffen1_IMG_1654

Carnavalstoffen worden voor veel doeleinden gebruikt, denk onder meer aan themafeestjes, kinderpartijtjes, zangkoren, figuranten en schoolfeesten. Dat is de reden waarom deze stoffen het hele jaar te koop zijn bij onze winkel in Lichtenvoorde.

De collectie bestaat uit bedrukte stoffen als dieren, clowns, soldaten, Chinese en Mexicaanse prints, satijn (zware kwaliteit), stretch lamé, organza, tule en polyesters in alle kleuren. Daarnaast verkopen wij ook de bijbehorende fournituren.

Carnavalsgroepen krijgen bij Make-it (groeps)korting. Ze kunnen na sluitingstijd stof uitzoeken op afspraak.

IMG_1658_gIMG_1661_g