Naai- en lockmachines

IMG_1050_g
      
Make-it in Lichtenvoorde verkoopt een uitgebreid assortiment naai, cover- en lockmachines van Janome, Pfaff en Singer. U kunt bij ons ook terecht voor tweedehands naaimachines.

Wij verkopen machines in allerlei prijsklasses, dus voor ieder wat wils. Kom gerust eens langs in onze winkel voor een vrijblijvend en persoonlijk advies. Voor reparatie bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Lockmachines:
IMG_1643_gIMG_1642_g
 

Janome

Janome is ’s werelds grootste naaimachine-producent. Janome is één van de meest innovatieve bedrijven in de machine-industrie.

85 jaar ontwikkelt en produceert Janome veelzijdige naai-, borduur- en lockmachines. Er geldt nog altijd hetzelfde basisprincipe: kwaliteit leveren waar de gebruiker al zijn of haar creativiteit en enthousiasme in kwijt kan.

IMG_1644_gSkylineS5-300x211
 

Pfaff

Meer dan 140 jaar van ontwikkeling en een stabiele plaats op de markt. Denkt men aan Pfaff, dan denkt men aan zekerheid, kwaliteit,perfectie en met geavanceerde technologie een perfecte transport van boven en onder.

Pfaff biedt een breed assortiment naai-, borduur- en lockmachines. Al deze producten zijn bij Make-it in Lichtenvoorde verkrijgbaar.

IMG_1648_gIMG_1639_g
 

Singer

Al meer dan 160 jaar is het merk Singer op de markt. Van de meest eenvoudige naaimachines tot aan de computergestuurde borduurmachines. Deze machines zijn in onze winkel te verkrijgen.

IMG_1640_gIMG_1646_g
 

Reparatie

U kunt alle merken naai-, cover- en lockmachines naar onze winkel in Lichtenvoorde brengen voor onderhoud of reparatie. Al het onderhoud en de reparaties voeren wij zelf uit. Wij zorgen ervoor dat uw naaimachine perfect wordt gerepareerd. Regelmatig onderhoud voorkomt vaak vervelende onnodige dure reparaties.

Voorwaarden bij reparaties en onderhoud bij Make-it:
– U ontvangt vooraf een prijsopgave, zodat u niet verrast wordt met onverwachte hoge kosten.
– U krijgt 3 maanden garantie op een onderhoudsbeurt.
– Slijtage van onderdelen vallen niet onder de garantie van een onderhoudsbeurt.
– Indicatie van uw oude machine is gratis als u een nieuwe machine bij ons koopt.